Βάσια Παναγοπούλου: Έμαθα ότι πέθανε ο πατέρας μου όταν βρήκα κολλημένο το κηδειόχαρτο

Βάσια Παναγοπούλου: Έμαθα ότι πέθανε ο πατέρας μου όταν βρήκα κολλημένο το κηδειόχαρτο

Για την απώλεια του πατέρα της, την οποία και δεν έχει ξεπεράσει μίλησε η Βάσια Παναγοπούλου η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του Mega το πρωί του Σαββάτου (11/05).

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η γη της ελιάς» θυμήθηκε την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα της.

Ειδικότερα, η Βάσια Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με συγκίνησε που είδα στο βίντεο όλη την διαδρομή, που είδα τον εαυτό μου μικρή στη Μυτιλήνη με τον μπαμπά μου και την μαμά μου. Ο μπαμπάς μου μού λείπει πάντα πάρα πολύ, δεν το έχω ξεπεράσει. Τον έχασα μικρή, όταν ήμουν δέκα χρονών και έμεινε μέσα μου μια τεράστια τρύπα. Υπάρχει δηλαδή ένα κενό σε αυτή τη θέση».

«Είναι πολύ δύσκολο να έχεις μια τέτοια απώλεια σε μικρή ηλικία και γιατί η μαμά δεν μας είπε ότι ο μπαμπάς πέθανε. Είχε αρρωστήσει ο πατέρας μου, είχε πάει στο νοσοκομείο και μας είχαν στείλει σε ένα φιλικό σπίτι εμένα και την αδελφή μου. Επειδή ήμουν όμως ανήσυχη πολύ για το που είναι ο μπαμπάς μου, το έσκασα από το σπίτι που μας είχαν στείλει και μας φιλοξενούσαν. Πήγα έξω από το σπίτι μου, το πατρικό και βρήκα κολλημένο σε μια κολώνα το αγγελτήριο του θανάτου . Έτσι, το έμαθα και αυτό με συγκλόνισε πραγματικά».

«Με έπιασε ένα τρομερό παράπονο για τη μαμά που μας το έκρυψε. Βέβαια, μετά κατάλαβα ότι και εκείνη προσπαθούσε να το διαχειριστεί. Για να φτάσω όμως στο σημείο να το καταλάβω, είχα περάσει πολύ παράπονο απέναντι της και μετά ήταν άλλο παράπονο για το ότι η μαμά αποφάσισε να φύγουμε από τη Μυτιλήνη και να έρθουμε στην Αθήνα, γιατί τίποτα δεν την κρατούσε πια εκεί».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα