Απαστράπτουσα η Μαρίνα Σάττι στο Τιρκουάζ Χαλί της Eurovision: «Είναι σαν κατασκήνωση εδώ»

Απαστράπτουσα η Μαρίνα Σάττι στο Τιρκουάζ Χαλί της Eurovision: «Είναι σαν κατασκήνωση εδώ»

Το Τιρκουάζ Χαλί στρώθηκε και φέτος, σηματοδοτώντας την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 68ης Eurovision, που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μιλώντας στο ΕΡΤNews η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πριν εμφανιστεί στο τιρκουάζ χαλί πως: «Είμαστε χαρούμενοι. Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ. Είναι ένα μουσικό φεστιβάλ, όπου και να είμαστε βλέπεις παντού μουσικούς, χορευτές, τραγουδάμε με μια κιθάρα, δείχνουμε ο ένας στον άλλο βιντεάκια. Αυτό ονειρευόμουν μέσα από την μουσική. Έχουμε κάνει τις πρόβες μας και τις συνεχίζουμε και στο ξενοδοχείο».

H Μαρίνα Σάττι, ευδιάθετη και χαμογελαστή, περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet) και συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, καθώς και με τις παρουσιάστριες του event, τις δημοφιλείς drag queens Elecktra και Tia Kofi.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας και η ομάδα της, καθώς και οι καλλιτέχνες από τις χώρες που λαμβάνουν μέρος στη Eurovision, παρέλασαν, φωτογραφήθηκαν και διασκέδασαν, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε, σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου 2024, στο συνεδριακό και συναυλιακό μέγαρο Malmö Live, στην καρδιά του Μάλμε.

Είναι η πρώτη χρονιά που το Τιρκουάζ Χαλί -το οποίο οφείλει το χρώμα του στον επίσημο χορηγό της Eurovision, Moroccanoil-, δεν μεταδίδεται ζωντανά. Ωστόσο, τις σύντομες συνεντεύξεις των εκπροσώπων οι φίλοι του Διαγωνισμού μπορούν να τις παρακολουθήσουν live στα επίσημα κανάλια της Eurovision στο YouTube και στο TikTok

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα