Μουρατίδης για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι: Αυτή είναι η Ελλάδα, δεν θέλω να σας στεναχωρήσω

Μουρατίδης για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι: Αυτή είναι η Ελλάδα, δεν θέλω να σας στεναχωρήσω

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha και σχολίασε το τραγούδι «Ζάρι» και το βίντεοκλιπ της Μαρίνας Σάττι.

Θυμίζουμε ότι ο 68ος διαγωνισμός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

«Με το που βγήκε το Ζάρι ενθουσιάστηκα. Άρχισαν όμως τα γνωστά, όπως “τι τραγούδι είναι αυτό”, “δεν είναι τραγούδι αυτό”, “δυσφημεί την Ελλάδα”, “να αποσυρθεί το τραγούδι” και δεν το πίστευα γιατί εγώ είχα ενθουσιαστεί. Είναι θαύμα το τραγούδι. Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω, αλλά έτσι ακριβώς είμαστε οι Έλληνες. Με το τυραπιτάκι μας, με τον φραπέ μας, με το παϊδάκι μας, έτσι ακριβώς είμαστε», σημείωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Δεν είναι ωραίο να φεύγει η ελληνική αποστολή καντεμιασμένη. Με μουρμούρα και ξινοσχόλια από πέντε ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Λυσσάω για να την δω πάνω στη σκηνή», πρόσθεσε ο Νίκος Μουρατίδης και τόνισε ότι θέλει στην τριάδα της Eurovision να δει την Ελλάδα, την Ελβετία και την Ιταλία.

«Δεν μου αρέσουν πια αυτά που κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης επί σκηνής»

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε επίσης για τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον οποίο εκείνος ανακάλυψε. «Έχω αναδείξει από το μηδέν τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον έχω κάνει σταρ. Αυτό που βλέπω σήμερα δεν μου αρέσει. Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για τον Μαζωνάκη» είπε χαρακτηριστικά με την Κατερίνα Καινούργιου να είναι σύμφωνη μαζί του.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα