Γιώργος Καραμίχος: Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, οπότε αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο

Γιώργος Καραμίχος: Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, οπότε αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο

Για την κόρη του μίλησε το πρωί της Κυριακής 7/4 ο Γιώργος Καραμίχος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε το κορίτσι του δεν ζει στην Ελλάδα οπότε αυτό τον κάνει να φοβάται λιγότερο.

Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν καλεσμένος στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» όπου και τόνισε: «Η ζωή προκύπτει. Πάντα θέλω να διατηρώ την ελευθερία ότι κάνω αυτό που αισθάνομαι αυτή την στιγμή. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με μια συνθήκη, όποια κι αν είναι αυτή επαγγελματική ή προσωπική σχέση, που με κάνει να νιώθω ότι δεν είναι ο εαυτός μου. Είμαι σταθερός στην μετακίνηση».

Στο βιβλίο της ζωής του Γιώργου Καραμίχου τα πιο καθοριστικά κεφάλαια είναι τα δύο μεγάλα χειρουργεία που έκανε ένα στη μέση και μετά από 25 χρόνια το χειρουργείο που έκανε για τον καρκίνο.

Ερωτηθείς αν αυτά τα καθοριστικά γεγονότα τον άλλαξαν απάντησε θετικά και ότι κατάλαβε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο «και πρέπει να βλέπουμε το θετικό πρόσημο, ώστε να τα ”γυρίζουμε” με ένα τρόπο που να μπορούμε να βοηθήσουμε και τους άλλους και τον εαυτό μας να ανασάνει», συμβούλευσε ο ηθοποιός.

«Παίρνω λιγότερα στα σοβαρά κάποια πράγματα, έχω μάθει την αρετή του να περιμένω και εστιάζω στα άτομα που αγαπώ», είναι μερικές από τις αλλαγές στην ζωή του Γιώργου Καραμίχου.

«Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, οπότε αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Ακούγεται σκληρό κι άγριο, αλλά με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Όλοι αναρωτιούνται από πού προέκυψαν αυτά. Πώς να μην προκύψουν, όταν επιτρέπεις και δίνεις τον λόγο να μιλάνε αυτοί που δεν θα έπρεπε να έχουν άποψη» επεσήμανε ο ηθοποιός.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα