Γιάννης Γιοκαρίνης: Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε – Τώρα γελάμε, τώρα πεθαίνουμε στα γέλια

Γιάννης Γιοκαρίνης: Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε – Τώρα γελάμε, τώρα πεθαίνουμε στα γέλια

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μίλησε ο Γιάννης Γιοκαρίνης. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη χθες (3/4) στον Άγιο Παντελεήμονα, για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του. Όμως, ο Γιάννης Γιοκαρίνης κρίθηκε αθώος από το Τριμελές Αυτόφωρο μετά και την ανάκληση της καταγγελίας από την σύζυγό του.

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια ούτε να της επιτεθεί ούτε να την χτυπήσει», λέει ο δικηγόρος του
«Τίποτα μωρέ, ένας ψιλοτσακωμός για μία τρύπα στο τραπέζι που μου ζήτησε να κάνω το Σοφάκι κι εγώ μέσα στην τεμπελιά μου, μέσα στο μυαλό μου μάλλον, δεν είναι τεμπελιά… Μέσα στις σκέψεις που είχα στο μυαλό μου, αγχωμένος να αποτελειώσω αυτά που σου λέω, τις στουντιακές υποχρεώσεις λέω “Άστο μωρέ, άστο” και μου λέει “Όλο αναβολές Γιάννη”», εξήγησε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

«Ε και ξέρεις τώρα φωνή στη φωνή, αυτό ήταν. Ένα τέτοιο “τσακωμουδάκι” ήταν. Ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά γράφτηκαν διάφορα μη χαρακτηρίσω τώρα πως… ανακρίβειές να το πω ευγενικά, που δεν ισχύουν. Ότι την έπιασα από τον λαιμό, γραφτήκανε κάτι τέτοια που δεν ισχύουν όμως με τίποτα, με τίποτα», πρόσθεσε ο τραγουδιστ 

«Τώρα πεθαίνουμε στα γέλια»
Στη συνέχεια είπε: «Ένα καβγαδάκι που ανέβασε τους τόνους. Από τον φόβο της πήρε τηλέφωνο, έτσι για να έρθουν ίσα – ίσα να γίνει μία σύσταση ας πούμε αλλά έλα που όταν ήρθαν μετά λέει “Δεν γίνεται πρέπει να έρθετε μαζί”. Και μπήκαμε στον χορό. Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε».

«Ήμουν εκνευρισμένος και λέω άσε να κάνει ό,τι θέλει, δεν ήξερα τι έκανε. Ε, μετά άκουσα που μίλαγε, άκουσα που ασχολήθηκε με κάτι που δεν θυμάμαι… Δεν πήρα χαμπάρι. Όταν χτύπησε το κουδούνι κι άνοιξα και ήρθαν τα παλικάρια, εκεί αυτό ήταν.

Είμαι έξω αυτή τη στιγμή, ταξιδεύω, είμαι στο αμάξι να κάνω κάποιες δουλειές εξωτερικές και μετά θα είναι ο κουμπάρος και ο αδελφός της Σοφούλας στο σπίτι και θα κάτσουμε να το ευχαριστηθούμε, να φάμε παρεΐτσα. Τώρα γελάμε, χαίρω πολύ… Τώρα πεθαίνουμε στα γέλια», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα