Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε»

Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε»

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα μετέφερε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο τραγουδιστής, τον οποίο προσπάθησαν οι γιατροί να «ξυπνήσουν» χωρίς αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε δύο αξονικές εγκεφάλου και τα νέα είναι πολύ καλά από τις εν λόγω εξετάσεις.

Το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα μίλησε στον ΑΝΤ1. «Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, ουσιαστικά είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση. Υπάρχει μία ελάχιστη, έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα. Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση είναι πολύ αργός για να είναι ασφαλής, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε» είπε χαρακτηριστικά.


«Μας ζητάνε οι γιατροί υπομονή. Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι είναι μία σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μία ελπίδα ότι θα πάει καλά αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα