Η Σάνεν Ντόχερτι εξήρε την Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση του καρκίνου – «Πριγκίπισσα, θαυμάζω τη δύναμή σας»

Η Σάνεν Ντόχερτι εξήρε την Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση του καρκίνου – «Πριγκίπισσα, θαυμάζω τη δύναμή σας»

Η Σάνεν Ντόχερτι, ανέβασε ένα ποστ στο Instagram την περασμένη Παρασκευή (22/3) λίγο μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που έβαλε τέλος στις ευρέως διαδεδομένες εικασίες για την απουσία της από τη δημοσιότητα.

Η ηθοποιός η οποία δίνει την δική της προσωπική μάχη με τον καρκίνο εδώ και χρόνια, είπε στο αφιέρωμά της στην Κέιτ Μίντλετον ότι το να είσαι «δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι ανήκεις στον κόσμο».

«Όλοι έχουμε το δικαίωμα να περάσουμε μια ασθένεια ή τη ζωή μας ιδιωτικά», έγραψε η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία δήλωσε το 2015 ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και το 2023 ότι είχε καρκίνο του εγκεφάλου.

«Προς την πριγκίπισσα Κέιτ, θαυμάζω τη δύναμή σας μέσα από την ατελείωτη επίθεση που δέχεστε ενώ περνάτε τον καρκίνο», σημείωσε η ηθοποιός. Σε ένα βίντεο νωρίτερα την Παρασκευή, η Κέιτ δήλωσε ότι οι γιατροί πίστευαν αρχικά ότι δεν είχε καρκίνο, αλλά ότι οι εξετάσεις μετά από μια εγχείρηση στην κοιλιά έδειξαν την παρουσία καρκίνου. Είπε ότι οι ειδικοί τη συμβούλευσαν να υποβληθεί σε «μια προληπτική χημειοθεραπεία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα