Η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού στα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα – «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του»

Η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού στα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα – «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αντέδρασε για πρώτη φορά δημοσίως έπειτα από τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τους καλλιτέχνες που κάνουν διαφημίσεις διάφορων προϊόντων.

Ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που θα αφήσει ο Ρέμος. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του καραγκοζιλικίου».

 Με εκείνη τη δήλωσή του ο Γιώργος Νταλάρας, φωτογράφισε ορισμένους τραγουδιστές και ανάμεσα τους τον Κωνσταντίνο Αργυρό που έκανε πέρυσι διαφημιστική καμπάνια με γνωστή αλυσίδα fast-food.

Έπειτα, θέση στο συγκεκριμένο θέμα πήραν και άλλοι καλλιτέχνες καταθέτοντας την άποψή τους υπέρ ή κατά των όσων είπε ο Γιώργος Νταλάρας. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όμως, δεν είχε τοποθετηθεί δημοσίως επί των λεγομένων του. Μέχρι που έσπασε την σιωπή του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Το πρωί της Δευτέρας (15/1), λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ερωτήθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και απάντησε: «Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα», δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα