Φαίη Σκορδά για το πιο εξωφρενικό δημοσίευμα: «Θα έπρεπε να έχω άπειρα παιδιά αυτή τη στιγμή»

Φαίη Σκορδά για το πιο εξωφρενικό δημοσίευμα: «Θα έπρεπε να έχω άπειρα παιδιά αυτή τη στιγμή»

Η Φαίη Σκορδά μιλά στη Τζένη Θεωνά για τις σχέσεις της με πρώην και νυν συνεργάτες της και τους δύο γιους της.

Σύμφωνα με το iEidiseis, η Φαίη Σκορδά ήταν η πρώτη καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» για το 2024. Η παρουσιάστρια του Fay's Time ανέλυσε τον τρόπο που έχει διαχειριστεί την προσωπική της ζωή και τις πληροφορίες που αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης. Τόνισε δε, πως υπήρξε σεβασμός προς το πρόσωπό της από τη μεριά των δημοσιογράφων.

Μπορεί όπως είπε να υπήρξαν άρθρα αναληθή, αλλά σε γενικές γραμμές την έχουν σεβαστεί: «Έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Ότι δηλαδή εγώ έχω φίλη μου την Μαρία και να μην την έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Δεν ασχολήθηκα, εάν θέλεις να έχεις μια προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς, σε μένα τουλάχιστον, ο κόσμος με έχει σεβαστεί. Και οι δημοσιογράφοι το έχουν σεβαστεί. Ίσως να ξέρω πως να το διαχειριστώ.

Όταν θέλω να βγω με μια φίλη μου, δεν θα πάω σε μια πρεμιέρα. Κατάλαβες τι εννοώ; Χωρίς να σημαίνει όμως ότι, αν θέλω να δω μια φίλη μου, δεν θα βγω. Βέβαια είναι πολύ λίγες οι φορές αυτές που αποφάσισα να βγω. Οπότε ίσως είναι και αυτός ο λόγος, τώρα που το σκέφτομαι. Νομίζω ότι, εάν δεις όλη την πορεία μου, ήμουν και πριν έτσι.

Είμαι αυτός ο άνθρωπος, εάν το σκεφτείς, δεν έχει κάτι. Το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είμαι έγκυος για 1000η φορά. Θα έπρεπε να έχω άπειρα παιδιά αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Επίσης στον χώρη της τηλεόρασης έχει δημιουργήσει φιλίες που έχουν κρατήσει πολλά χρόνια: «Με συνεργάτες έχω κρατήσει καλή σχέση. Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά για παράδειγμα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν μιλάμε κάθε μέρα, δεν βγαίνουμε κάθε μέρα, αλλά ξέρω ότι είναι εκεί για εμένα. Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι εκεί, η Ράνια Θρασκιά είναι εκεί, η Σταματίνα το ίδιο, ο Καβατζίκης, η Χριστοπούλου, η Τένια Μακρή. Αυτή είναι η αλήθεια και για αυτό είμαι ευλογημένη», δήλωσε για τους φιλικούς δεσμούς ανάμεσά τους και τον τρόπο που τη στηρίζουν.

Παράλληλα η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα. Χαρακτηριστικά είπε στην Τζένη Θεωνά πως όταν πρωτοπήγαν σχολείο «διάβαζε» στα ρούχα τους με τί είχαν ασχοληθεί κι έτσι μάθαινε πως πέρασαν την ημέρα τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα