Σταμάτης Κραουνάκης: Αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και 30 χρόνια

Σταμάτης Κραουνάκης: Αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και 30 χρόνια

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον σάλο γύρω από τη «χοντρή» του «Άδωνι».

Σύμφωνα με το news247, μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με θέα την Ακρόπολη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον “Άδωνι”, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση ζωής του που κρατά 30 ολόκληρα χρόνια.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, που δεν γκρινιάζω όσο έχω ένα σπίτι να ζω, ένα κρεβάτι να κοιμάμαι και φίλους να με αγαπούν και να μένουν στα χρόνια» είπε ενώ ανέφερε πως «πρότυπό μου ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις, ήθελα πολύ να του μοιάσω. Όταν γνώρισα τον Θεοδωράκη και τον Χατζιδάκι ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα ακολουθήσω το δρόμο τους», όμως παραδέχτηκε πως «δεν είμαι καλός τραγουδιστής, αλλά ηθοποιός».

Για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή του εξομολογήθηκε πως «έχω ερωτευτεί και με έχουν ερωτευτεί πολύ στη ζωή μου» ενώ μίλησε και για την σχέση ζωής που κρατά 30 χρόνια: «Δεν είμαι υπερ του πολύ μαζί, μου αρέσει και η μοναξιά μου. Ο έρωτας είναι κάτι τελεσίδικο και όπως το έχω υπολογίσει κρατάει το πολύ ένα χρόνο».

Ακόμη, για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τον σάλο που δημιουργήθηκε με το τραγούδι «Άδωνις» είπε πως «δεν με πλήγωσε αυτό που έκανε η Άλκηστις και γενικά δεν θέλω να σχολιάσω μία γυναίκα που για μένα αποτελεί πρότυπο και τα έχει καταφέρει όλα μόνη της. Έχουμε να μιλήσουμε περίπου 3 χρόνια. Με είχε πειράξει που ανέβηκε σε ένα κάρο και τραγούδησε τα τραγούδια μας για τον Δήμο Αθηναίων, μπροστά στον Μητσοτάκη χωρίς να με ρωτήσει, όμως ποιος ξέρει, ίσως κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα