Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Όταν έφυγε ο γιος μου είπα στην Μπέσσυ Μάλφα ότι είναι ευκαιρία να ζήσουμε οι δυο μας

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Όταν έφυγε ο γιος μου είπα στην Μπέσσυ Μάλφα ότι είναι ευκαιρία να ζήσουμε οι δυο μας

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του, για την συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», αλλά και για την παράσταση «Ο Αμπιγιέρ» που πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Πάντα ήμουν απαισιόδοξος από τη φύση μου. Τώρα ένας λόγος παραπάνω, αλλά το ελέγχω και συγκρατούμαι. Ο αυτοσαρκασμός είναι το νούμερο ένα στην οικογένειά μου, αλλά ήρεμα. Έχω βγει και εκτός ορίων, με τρελαίνει η αγένεια. Όλοι έχουμε συναντήσει τέτοια φαινόμενα και πλέον με εξοργίζει. Θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που να μπορούμε να συνεννοηθούμε λίγο πιο ανθρώπινα και πολιτισμένα μεταξύ μας, αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς. Εγω έχω επιλέξει την ευγένεια στη ζωή μου και την εφαρμόζω αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Προσπαθώ, κάποια πράγματα που στην αρχή της ζωή μου με είχαν καθορίσει, να μην τα ξεχνάω, δεν θέλω να τα εγκαταλείψω. Αλλά δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα».

Ποια είναι τα όπλα του για να επέλθει η ηρεμία και οι αξίες του στο μέτρο του εφικτού;

Ο ίδιος τόνισε: «Θέλω να βαδίζω στη ζωή μου με ευγένεια, έχω προτεραιότητα το καλό, η χαρά της ζωής, η παιδικότητα και οι θετικές σκέψεις. Με έχει βοηθήσει και η δουλειά μου να διατηρήσω αυτά τα στοιχεία. Η δουλειά μου μου επιτρέπει να βγάζω αυτό το «παιδί» προς τα έξω, τις χαρές του, την αθωότητα ή την ξεγνοιασιά. Είχα κάποιες κακές συνεργασίες κατά καιρούς αλλά ήταν λίγες και δεν με τραυμάτισαν».

Τι είναι αυτό που τον κάνει να πει το «ναι» για έναν ρόλο;

«Πέρσι με το «Μαύρο Ρόδο» μου είχε δοθεί η ευκαιρία να βγάλω έναν πατέρα πολύ κοντά σε αυτό που είμαι εγώ. Πήρα μία υπερδοσολογία καλοσύνης. Το «Ναυάγιο» έχει πολλούς τέτοιους χαρακτήρες, αλλά έχει και τον κακό της ιστορίας, που θα πρέπει να μισηθεί πάρα πολύ. και είπα να πάρω αυτόν τον ρόλο για να το προσπαθήσω να το καταφέρω. Θέλω να με «μισήσουν» για τον ρόλο μου», συμπλήρωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στον ρόλο του στο «Ναυάγιο».

«Μέχρι το τέλος δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά θα καταφέρει να κουκουλώσει πράγματα, έχουν αυτή τη δύναμη. Αλλά είναι μυθοπλασία και φαντάζομαι ότι στο τέλος θα νικήσει το καλό. Υπάρχει περίπτωση να με δείτε τραυματισμένο στη σειρά, μετά από συμπλοκή με συγγενείς. Περιμένω τι θα ακουστεί! Έχει πολλά ακόμα, είναι πολύ χειρότερος από αυτό που φαντάζεστε», αποκάλυψε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα