Τάμτα: Έχω κάνει λάθη ως γονιός

Τάμτα: Έχω κάνει λάθη ως γονιός

Για τα λάθη που έχει κάνει ως μητέρα, για την Eurovision αλλά και για την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της, μίλησε η Τάμτα σε συνέντευξή της.

H δημοφιλής τραγουδίστρια, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στο ρόλο της ως μητέρα και στη σχέση της με την κόρη της: «Ως πολύ μικρή γονιός σαφέστατα έχω κάνει κι εγώ κάποια λάθη, αλλά και αυτά κάπως διορθώνονται όταν τα αντιλαμβάνεσαι και τα συζητάς. Όταν αισθάνομαι ότι οφείλω να τής πω “συγγνώμη” το έχω κάνει με όλη μου τη χαρά», είπε.

Για την κριτική που έχει δεχτεί για την εικόνα της και το ντύσιμο που επιλέγει, η Τάμτα είπε: «Ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει. Πολλές φορές έχω βάλει πράγματα που φαντάζομαι θα σχολιαστούν, δεν έγινε κάτι. Ο καθένας όταν κοιτάζει στον καθρέφτη και αυτό που βλέπει τον ευχαριστεί και του αρέσει, αυτό πρέπει να κάνει. Έχω κριθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είμαι, παλαιότερα έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να πήγαινε ξανά στη Eurovision, απάντησε: «Η ομάδα της Κύπρου με την οποία είχα πάει στη Eurovision ήταν φανταστική. Αν μου συνέβαινε να είχα ξανά την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα θα ήμουν πιο απαιτητική στα θέλω μου. Όταν πήγα στη Eurovision με την Κύπρο το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% της επιλογής μου».

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα