Μις Υφήλιος 2023: Η Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

Μις Υφήλιος 2023: Η Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

Η 23χρονη Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα είναι για φέτος η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, καθώς κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς για τη Μις Υφήλιος. 

Ο διαγωνισμός φέτος διεξήχθη στο Σαν Σαλβαδόρ και πρώτη επιλαχούσα την Anntonia Porsild από την Ταϊλάνδη.

Μάλιστα, μία από τις οικοδέσποινες της βραδιάς, ήταν και η Μαρία Μενούνος.

Τα ονόματα των 20 φιναλίστ ανακοινώθηκαν στην αρχή της εκδήλωσης του Σαββάτου και μετά τις εμφανίσεις με τα μαγιό, ο διαγωνισμός μπήκε στην τελική ευθεία με τις top 10, ενώ ακολούθησε η κατηγορία του βραδινού φορέματος με 5 να διεκδούν πλέον τον τίτλο.

Έπειτα από δύο γύρους ερωτήσεων, τον τίτλο της «Μις Υφηλίου» έμειναν να διεκδικούν η Palacios, η Porsild και η δεύτερη επιλαχούσα Moraya Wilson από την Αυστραλία.

Όταν η Μαρία Μενούνος ρώτησε την Palacios, αν μπορούσε να ζήσει έναν χρόνο ως μια άλλη γυναίκα, ποια θα επέλεγε και γιατί, εκείνη απάντησε τη Mary Wollstonecraft, τη Βρετανίδα φιλόσοφο και φεμινίστρια του 18ου αιώνα, που «έδωσε μια ευκαιρία σε πολλές γυναίκες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις γυναίκες σήμερα» όπως είπε. 

H Palacios είναι παρουσιάστρια και μοντέλο και διαδέχεται τη Μις Υφήλιος του 2022, «R'Bonney Gabriel» των ΗΠΑ, η οποία και την έστεψε.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα