Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: Kαμία συγγνώμη δεν δέχομαι, θα πάμε στη δικαιοσύνη

Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: Kαμία συγγνώμη δεν δέχομαι, θα πάμε στη δικαιοσύνη

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας όταν συνάντησε τον Κωνσταντίνο Καμέα στην εκπομπή Status, η οποία και προβλήθηκε στον Astra Tv. Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε, μεταξύ άλλων, για την έντονη αντιπαράθεση με τον Αλέξη Κούγια για την οποία δεν δέχεται καμία συγγνώμη και επιθυμεί να λυθούν όλα στις δικαστικές αίθουσες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ομολόγησε πως «δεν ήταν δική μου ευθύνη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας (σ.σ. η αγωγή που κατέθεσε ο ηθοποιός εις βάρος του ποινικολόγου). Αυτό έχει γίνει εδώ και 7 – 8 μήνες περίπου αλλά εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να βγαίνω στην τηλεόραση κάθε τόσο και να λέω όλα όσα γίνονται, για να γίνονται ίντριγκες και συζητήσεις. Ούτε και τώρα θα το συζητήσω. Έχω κάνει μια αγωγή όπως κάθε θιγόμενος πολίτης που προσβάλλεται από έναν άλλον πολίτη. Μόνο στα δικαστήρια μπορείς να το λύσεις. Ούτε με τις τηλεοράσεις ούτε με τις εκπομπές, να βγαίνει ο ένας και να μιλάει για τον άλλον. Τώρα, πως θα συμπεριφερθεί ο κ. Κούγιας από εδώ και κάτω δεν το γνωρίζω».

«Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι θα πάμε στην αίθουσα του δικαστηρίου και ο καθένας θα πει αυτό που πρέπει. Κανένας πολίτης δεν πρέπει να αφήνει άλλον πολίτη να τον θίγει επί προσωπικού αναίτια. Ο κ. Κούγιας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βγαίνει και μιλάει για τον καθένα. Λέει την γνώμη του για τον κάθε άνθρωπο, άσχετα αν δημιουργεί προβλήματα. Δεν θα πω όμως άλλα για τον κ. Κούγια. Εγώ ως δικηγόρο τον σέβομαι».

«Αν σας ζητήσει συγγνώμη;» ρώτησε ο παρουσιαστής με τον καλεσμένο του να είναι κάθετος στην απόκριση του. «Όχι, καμία συγγνώμη δεν δέχομαι. Θα πάμε στη δικαιοσύνη και αναλόγως ό,τι πει η δικαιοσύνη. Εγώ όταν διεκδικώ κάτι, το διεκδικώ για την ηθική πλευρά του πράγματος. Ξέρετε ότι στα δικαστήρια ζητάς 250.000 και μπορεί να πάρεις 5.000 ή 10.000 ευρώ. Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Το έχω ξανακάνει».

«Όταν με θίγουν χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και αιτία, τότε ο μόνος που μπορεί να δώσει τη λύση είναι το δικαστήριο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα