Χρήστος Νικολόπουλος για την κόντρα με τον Στέλιο Καζαντίδη: Πέρασαν 25 χρόνια

Χρήστος Νικολόπουλος για την κόντρα με τον Στέλιο Καζαντίδη: Πέρασαν 25 χρόνια

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Νικολόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής συνθέτης αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη εκφράζοντας πως ο ίδιος τον έχει συγχωρέσει.
 
Ειδικότερα, ο Χρήστος Νικολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλετε τώρα να το συζητήσουμε; Πέρασαν 25 χρόνια. Τα έχω ξεχάσει όλα, τον έχω συγχωρήσει αν και εγώ δεν τον πείραξα. Αυτός με πείραξε αλλά τον έχω συγχωρήσει και τα έχω ξεχάσει όλα. Δεν άργησα πάρα πολύ να τον συγχωρήσω γιατί είμαι από τους χαρακτήρες που ξεχνάω γρήγορα».

«Ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα με κάποιους θαυμαστές του, πολλά. Άμα δείτε στα social media, ανεβάζω κάτι και μου τα χώνουν. Σε ορισμένους απαντάω, σε ορισμένους όχι». 

«Στο τέλος μιλήσαμε με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Φυσικά και μου κόστισε όλο αυτό, αν και σε δουλειές καθόλου. Αντιθέτως με ωφέλησε γιατί υπήρχαν αυτοί οι φανατικοί του Καζαντζίδη, που με μίσησαν εκείνο τον καιρό, υπήρχαν όμως και άλλοι που κατάλαβαν ότι είχα δίκιο. Αυτοί μού έδειξαν απλόχερα την αγάπη τους» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Χρήστος Νικολόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα