Ματ Λεμπλάνκ και Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρετούν επίσημα τον φίλο τους Μάθιου Πέρι, με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Ματ Λεμπλάνκ και Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρετούν επίσημα τον φίλο τους Μάθιου Πέρι, με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι στις 28 Οκτωβρίου βύθισε στο πένθος τον κόσμο παγκοσμίως, ενώ οι ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο του παραμένουν άγνωστες. Τα «Φιλαράκια» ήταν εκεί στη κηδεία του ηθοποιού στο Λος Άντζελες, συντετριμμένοι, διατηρώντας παράλληλα τη σιωπή τους στα social media.

«Έχουμε ακόμη πολλά να πούμε για τον Μάθιου Πέρι, αλλά αυτό θα γίνει όταν νιώσουμε έτοιμοι», είχαν δηλώσει σε μια κοινή ανακοίνωση για τον θάνατο του ηθοποιού.

Ο Ματ Λεμπλάνκ και η Κόρτνεϊ Κοξ, ήταν εκείνοι που ένιωσαν έτοιμοι να αποχαιρετήσουν δημόσια και επισήμως τον στενό τους συνεργάτη και φίλο, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς:

«Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελες να μοιραστείς. Προς το παρόν, αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου» είπε η Κόρτνεϊ Κοξ και ανάρτησε την κλασική σκηνή από το Λονδίνο, που κάνουν σεξ για πρώτη φορά.

«Για να σας δώσω μια μικρή ιδέα, ο Τσάντλερ και η Μόνικα έπρεπε να περάσουν μια νύχτα στο Λονδίνο. Αλλά μετά την αντίδραση του κοινού, αυτό έγινε η αρχή της ιστορίας του έρωτά τους...

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε τα όσα έγραψαν στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα