Η Λίντα Εβαντζελίστα μίλησε για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε και περιελάμβαναν αλατόνερο, τσάι και καθαρισμό του εντέρου

Η Λίντα Εβαντζελίστα μίλησε για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε και περιελάμβαναν αλατόνερο, τσάι και καθαρισμό του εντέρου

Το super model της δεκαετίας του ’90, η Λίντα Εβαντζελίστα μίλησε για τις εξαντλητικές δίαιτες και τις διαδικασίες που υπέβαλλε τον εαυτό της προκειμένου να παραμείνει λεπτή, όπως απαιτούσαν οι τάσεις της μόδας στο παρελθόν, φτάνοντας σε σημείο να δημιουργήσει προβλήματα στον οργανισμό της.

Μιλώντας στο podcast Ruthie’s Table 4, αναφέρθηκε στις επιβλαβείς πρακτικές καθαρισμού του εντέρου που είχε χρησιμοποιήσει και για το γεγονός πως επισκεπτόταν εξειδικευμένα κέντρα στις ΗΠΑ προκειμένου να χάσει βάρος, δίνοντας δέκα χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα.

«Παλιά μπορούσα να φάω τα πάντα. Ο μεταβολισμός μου ξεκίνησε να επιβραδύνεται όταν έφτασα κοντά στα 30. Ξεκίνησα να γυμνάζομαι όταν ήμουν 27, 28, επειδή σκεφτόμουν ότι τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά πια», αποκάλυψε.

«Ξέρω ότι όταν πετούσα κάθε δεύτερη μέρα, και δούλευα και έτρεχα σε όλο τον πλανήτη, έπρεπε να προσπαθήσω για να διατηρήσω το βάρος μου και μετά ήρθε η περίοδος που έπρεπε πραγματικά να προσέχω», συνέχισε.

 
Η εξαντλητική δίαιτα
Έπειτα αποκάλυψε τι έκανε δύο φορές τον χρόνο στο Παλμ Σπρινγκς της Φλόριντα, σ’ ένα εξειδικευμένο retreat με σκοπό να χάσει κιλά. Μίλησε για τη μέθοδο του Master Cleanse, που απαιτεί από τους χρήστες της να καταναλώνουν μόνο αλατόνερο κι ένα φυτικό καθαρτικό τσάι για τις πρώτες 10 ημέρες, πριν υποβληθούν σε φαρμακευτικούς καθαρισμούς εντέρου.

«Άρχισα να κάνω συνέχεια καθαρισμούς εντέρου και μου άρεσε, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ επιβλαβείς για μένα», σημείωσε. «Έκανα το Master Cleanse αρκετές φορές αλλά και φαρμακευτικούς καθαρισμούς, όπως το να πίνω μία σκόνη, που προερχόταν από ρύζι σε ρόφημα», πρόσθεσε

«Πίνεις μόνο υγρά, κυρίως νερό με λεμόνι και μέντα και τσάι και μετά σου δίνουν ένα ποτήρι χυμό μία φορά την ημέρα κι ένα νερωμένο λαχανικό που ονομάζουν σούπα, αλλά βασικά είναι μία δίαιτα ασιτίας, είναι φοβερό. Δεν θα κάνω ξανά κάποια δίαιτα στέρησης, δεν θα το κάνω ξανά αυτό», δήλωσε.

H Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε το 2021 ότι μία διαδικασία κρυολιπόλυσης την άφησε μόνιμα παραμορφωμένη. Στο podcast ανέφερε ότι χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους για να αντιμετωπίσει την σπάνια αυτή παρενέργεια που εμφάνισε στη θεραπεία. Χρειάστηκε δύο φορές να υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση και κάποια στιγμή σταμάτησε να τρώει.

«Ένιωθα τόση ντροπή, είχα χαλάσει όλα αυτά τα χρήματα και ο μόνος τρόπος που σκεφτόμουν για να το φτιάξω ήταν να μην παίρνω θερμίδες, οπότε έπινα μόνο νερό. Είχα χάσει το μυαλό μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα