Σπύρος Φωκάς: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό

Σπύρος Φωκάς: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό

Το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Φωκά θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι του σπουδαίου ηθοποιού ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ύστερα από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. 

Η κηδεία του ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από 12.00 μμ έως 14.00 μμ.

Στη συνέχεια, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας για αποτέφρωση, σύμφωνα με την επιθυμία του. Σημειώνεται ότι αντί στεφάνων, θα πραγματοποιηθούν δωρεές στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Σπύρος Φωκάς έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με τη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά, να ενημερώνει συχνά για την πορεία της υγείας του τόσο μέσα από αναρτήσεις στα social media, όσο και σε δηλώσεις στον Τύπο.

Το φετινό καλοκαίρι, η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού επιδεινώθηκε, όταν κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών, η φωτιά άρχισε να πλησιάζει και να απειλεί το σπίτι του στην περιοχή του Καλαμακίου στην Κόρινθο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα