Δήμητρα Σιγάλα: Θα έσβηνα μια άσχημη συνεργασία που είχα, δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις

Δήμητρα Σιγάλα: Θα έσβηνα μια άσχημη συνεργασία που είχα, δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις

Η ηθοποιός Δήμητρα Σιγάλα βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές της συνεργασίες από την σειρά «Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες», μέχρι τον «Γιατρό» που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον Alpha.

Το αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει η Ναταλία Αργυράκη για την ηθοποιό έκλεινε με την ερώτηση: «Δήμητρα, από τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής σου, τι θα έσβηνες και τι θα κρατούσες οπωσδήποτε στη ζωή σου;», την οποία η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «κόλαφος η ερώτηση του βίντεο η τελευταία».

Στο σημείο αυτό η Δήμητρα Σιγάλα δήλωσε ότι: «Ναταλία, δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις! Σίγουρα θα έσβηνα μία άσχημη συνεργασία που είχα. Αρκεί αυτό που είπα, μια άσχημη συνεργασία που είχα… Θέλω από δω και πέρα να κάνω πράγματα με ανθρώπους που με αγαπάνε, με εκτιμάνε και φυσικά και γω τους σέβομαι και τους αγαπάω πολύ. Να δημιουργούνται ωραία πράγματα, ωραίες δουλειές. Οπότε θα έσβηνα αυτό.

Αυτό που σίγουρα μου αρέσει είναι να μεταμορφώνομαι, να αλλάζω και κάθε φορά να μπορώ να κάνω καινούργια πράγματα και να με δοκιμάζουν οι σκηνοθέτες. Να μου δίνουν δηλαδή την ευκαιρία να το κάνω αυτό. Δεν θέλω την ταμπέλα του ίδιου και νομίζω πως εναλλάσσομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον ρόλο της Άννας Γρηγοριάδη στη σειρά «Ο Γιατρός» και την ιστορία της με τον Αντρέα, είπε ότι: «Ο δεύτερος σύζυγός της της προσφέρει την ασφάλεια και τη στήριξη στις δύσκολες στιγμές κάτι που ήταν απών ο Αντρέας και γι’ αυτό πήγε σε έναν άλλον άνθρωπο. Αυτό της έλειψε.

Ήταν μόνη της στην υστερεκτομή και στον χαμό του παιδιού τους ο καθένας κλείστηκε στον εαυτό του. Άλλαξαν οι ισοροπίες. Η Άννα είναι σκληρή μετά από αυτό με τον Αντρέα.

Η Άννα έχει όλα αυτά τα βιώματα, και η κόρη της. Έχουν αντιμετωπίσει έναν άνθρωπο απόμακρο, σκληρό», ενώ πρόσθεσε πως «Θα μπορούσα να είμαι γιατρός, μάλλον ψυχολόγος, μου αρέσει να θεραπεύω μέσα από την επικοινωνία. Είμαι πολύ καλή στο να ακούω και να δίνω καλές συμβουλές», όπως εξομολογήθηκε στη Ναταλία Γερμανού.

Η Δήμητρα Σιγάλα στο «Καλύτερα δε γίνεται»:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα