Σπύρος Φωκάς: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Σπύρος Φωκάς: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Στη θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος, όπως και ευρύτερα η ελληνική κοινωνία, με την είδηση πως ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Ο σημαντικός καλλιτέχνης με την επιτυχημένη διαδρομή, εντός και εκτός συνόρων, κατόρθωσε να συγκινήσει με την απώλεια του πλήθος επωνύμων που εκφράστηκε στα social media.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το απόγευμα του Σαββάτου, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας γνωστοποίησε τον χρόνο και τον τόπο που θα λάβει χώρα η τελευταία… παράσταση στην οποία και θα πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Φωκάς. Εκεί δηλαδή όπου καλοί του φίλοι και συνάδελφοι θα του πουν το «τελευταίο αντίο».

«Η κηδεία του Σπύρου Φωκά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός του θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από 12.00 μμ έως 14.00 μμ. Εν συνεχεία θα οδηγηθεί στο κρεματόριο Ριτσώνας για αποτέφρωση εκφράζοντας την τελευταία βούληση – επιθυμία του».

«Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί να γίνουν δωρεές στο σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ». Αυτή ήταν και η ανακοίνωση της οικογένειας του δημοφιλούς πρωταγωνιστή, Σπύρου Φωκά.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα