Ηλίας Βρεττός: Επιστροφή στην πίστα μετά το τροχαίο

Ηλίας Βρεττός: Επιστροφή στην πίστα μετά το τροχαίο

Σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το βράδυ της Παρασκευής 3/11 ο Ηλίας Βρεττός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έλαβε εκατοντάδες μηνύματα από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες για την υγεία του. Ευτυχώς, ο ίδιος τη γλίτωσε με ελάχιστες γρατζουνιές, αν και η μηχανή στην οποία επέβαινε καταστράφηκε.

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

«Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στη λεκάνη και τη μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια, τα έχουν καταφέρει πολύ καλά!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας», κατέληξε στο μήνυμά του ο τραγουδιστής μέσω του Instagram.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/11 ο Ηλίας Βρεττός εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα, ενώ λίγες ώρες μετά ανέβηκε ξανά στη σκηνή του Mezzo Live Stage, όπου θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια με τους θαμώνες για την περιπέτεια που είχε.

«Όταν ήμουν χθες κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: την κάτσαμε, δεν θα καταφέρω να τραγουδήσω αύριο στο Mezzo. Και μόνο που βρίσκομαι σήμερα εδώ ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που με φύλαξε και θέλω να το απολαύσω όσο τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα