Κώστας Αρζόγλου: Με είχαν κατηγορήσει για αρχηγό της 17 Νοέμβρη και με κυνηγούσαν οι παπαράτσι

Κώστας Αρζόγλου: Με είχαν κατηγορήσει για αρχηγό της 17 Νοέμβρη και με κυνηγούσαν οι παπαράτσι

Ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη την Κυριακή στο MEGA. Ο εκλεκτός καλλιτέχνης θέλησε να μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική του απουσία καθώς και το κυνήγι από τους παπαράτσι που τον ενόχλησε ιδιαίτερα στο παρελθόν.

Ειδικότερα, ο Κώστας Αρζόγλου εξήγησε πως «με έχουν κυνηγήσει οι παπαράτσι όταν με κατηγορούσε για διάφορα πράγματα η Αυριανή, αν θυμάστε. Είχαν έρθει λοιπόν οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι στις 8 το πρωί να με ξυπνήσουν γιατί με είχαν κατηγορήσει για πιθανό αρχηγό της 17 Νοέμβρη. Ξέμπλεξα όμως γιατί, πολύ απλά, δεν ήμουν αρχηγός. Δεν είχα καμία σχέση. Τότε τρόμαξα από το θράσος των εφημερίδων».

«Όταν υπάρχουν κάποια κριτήρια… followers πια στην τηλεόραση, δεν νομίζω ότι εγώ έχω θέση. Πολύ απλά θα σας πω το εξής. Αφού υπάρχει μία πολύ μεγάλη ανάλυση του ρόλου, αγκαλιές, φιλιά, δώσαμε τα χέρια, μετά στην πόρτα με ρώτησαν «από followers πως τα πάμε;». Δεν απάντησα και δεν έγινε και κανένα τηλέφωνο από κανέναν».

«Την ήθελα πάρα πολύ αυτή τη δουλειά. Αυτή η πολιτεία όμως με τους followers είναι που με εξορίζει, με διώχνει. Εγώ υπάρχω έτσι κι αλλιώς, θα δούμε αν θα υπάρχουν και οι άνθρωποι που μιλάνε για followers και σκέφτονται έτσι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Κώστας Αρζόγλου στο νέο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα