Συγκλονίζει ο Στέφανος Βούρος: «Εφημερίδα είχε γράψει πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας»

Συγκλονίζει ο Στέφανος Βούρος: «Εφημερίδα είχε γράψει πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας»

Ο Στέφανος Βούρος, ο γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στις 10″. Αναφέρθηκε στην αναπηρία του και πώς κατάφερε να τη μετατρέψει σε δύναμη ζωής, αλλά και στην ενασχόλησή του με το Tik Tok.

“Ας το πούμε αναπηρία, δεν είναι κακό να δαιμονοποιούμε τις λέξεις. Είναι μια αναπηρία, μια μορφή αναπηρίας. Έχω γεννηθεί χωρίς δάχτυλα στα άνω και τα κάτω άκρα. Ήταν πολύ εύκολα τα παιδικά μου χρόνια. Οι γονείς μου αποδέχτηκαν την αναπηρία μου και βοήθησαν και εμένα να τη δεχτώ. Δεν ντράπηκα ποτέ για μένα, ούτε έκρυψα ποτέ τα χέρια μου”, τόνισε ο Στέφανος Βούρος και πρόσθεσε:

“Μια εφημερίδα είχε γράψει πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας. Και με πήρε ο πατέρας μου, με πήγε στην εφημερίδα, με έδειξε και είπε “αυτό το αγγελούδι είναι τέρας;”. Μετά ζήτησαν συγγνώμη και όλα καλά. Οι γονείς μου με είχαν προετοιμάσει για ερωτήσεις που θα μου έκαναν τα παιδιά στο σχολείο. Δεν επέτρεψα ποτέ στους γύρω μου να με απορρίψουν λόγω της αναπηρίας μου. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο. Μια κοπέλα με είχε απορρίψει γιατί είχε φετίχ με τα δάχτυλα”.

Σχετικά με την ενασχόλησή του με το Tik Tok, ο Στέφανος Βούρος υπογράμμισε: “Ξεκίνησα να διακωμωδώ την αναπηρία μου και να αυτοσαρκάζομαι στα βίντεο στο Τik Tok”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα