Λαζόπουλος για Σαββόπουλο: Κάτι έγινε στην πλατεία και ξέβαψε και γίναμε όλοι λίγο μπλε

Λαζόπουλος για Σαββόπουλο: Κάτι έγινε στην πλατεία και ξέβαψε και γίναμε όλοι λίγο μπλε

Μαίνονται οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Παύλου Τσίμα στον ΣΚΑΪ.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός τόνισε ότι ελπίζει σε μία αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας ότι παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαββόπουλος. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τα όσα είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος, τα οποία μεταφέρθηκαν μέσα από την εκπομπή «Πρωϊνό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Σαββόπουλος εναντίον Σαββόπουλου. Αλλού οι στίχοι, αλλού ο στιχουργός. Ένας Έλληνας αγνώριστος γίναμε, ένας Σαββόπουλος γίναμε. Η πλατεία ήταν γεμάτη με το νόημα που είχε κάτι από τις φωτιές. Κάτι ακαθόριστο έγινε στην πλατεία, κάτι ξέβαψε στην πλατεία και γίναμε όλοι λίγο μπλε. Ένα μπλεδάκι. Βγήκε το θράσος μας, η συμμορία μας… Μόνο η νέα γενιά μας σώζει».

 
Αντώνης Καφετζόπουλος για Διονύση Σαββόπουλο: «Όλες οι επιθέσεις που τον στοχεύουν είναι φασιστικές»
Ανάμεσα τώρα στους ανθρώπους που υποστήριξαν τον τραγουδοποιό βρίσκεται και ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση υπέρ του Διονύση Σαββόπουλου μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Μούσα καρβουναρού/ θράκα μου πυρωμένη/ σπιθίτσα φουντωμένη/ μ’ αναπνοές τρελού. Όλες, μα όλες, οι επιθέσεις και ‘αναλύσεις’ που στοχεύουν στο Σαββόπουλο το τελευταίο 48ωρο είναι φασιστικές. Δεν αφορούν την πολιτική ή τις ιδεολογίες. Είναι βγαλμένες από το “βιβλίο” με τις οδηγίες του Γκέμπελς: – “Λέγε, λέγε, στο τέλος πάντα κάτι μένει – Σκίσε τον άνθρωπο, θα συμπαρασυρθούν από τη λάσπη και ιδέες του”. Επειδή μεγαλώσαμε πλέον, καλό είναι να μην κρυβόμαστε πίσω από ευκαιριακά μισόλογα. Ζήτω η Ελευθερία. (Ίσως μου ξέφυγε κάτι αλλά σιχάθηκα στη διαδρομή…)» έγραψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα