Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Βάφτισαν την κόρη τους - Το σπάνιο όνομα που της έδωσαν

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Βάφτισαν την κόρη τους - Το σπάνιο όνομα που της έδωσαν

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ βάφτισαν την 7 μηνών κόρη τους, το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαΐου.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής. Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στο Κορωπί και το όνομα της νεοφώτιστης είναι Ακυλίνα! Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον σχεδόν δύο ετών Αχιλλέα.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός σεφ ο οποίος δεν μιλάει συχνά για την προσωπική ζωή του, πριν λίγο καιρό μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραψε τις εμπειρίες του τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, της κορούλας που απέκτησε με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες ok. Είχαμε φτιάξει πρόγραμμα. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί σκάει το δεύτερο παιδί… Εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο. Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο».

πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα