Έσπασαν στο ξύλο και έγδυσαν τράπερ έξω από σινεμά – Βίντεο ντοκουμέντο

Έσπασαν στο ξύλο και έγδυσαν τράπερ έξω από σινεμά – Βίντεο ντοκουμέντο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και δημόσιας διαπόμπευσης έπεσε γνωστός τράπερ έξω από κεντρικό κινηματογράφο. Μάλιστα σενάρια ανέφεραν η επίθεση έγινε από φαν άλλου τράπερ, που είναι στα μαχαίρια με το θύμα, αλλά δεν είναι γνωστό αν ήταν εκεί την ώρα του ξυλοδαρμού και της διαπόμπευσης.

Η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητα ένα βίντεο – ντοκουμέντο με σκληρές σκηνές από τον άγριο ξυλοδαρμό και την διαπόμπευση του εν λόγω τράπερ έξω από κεντρικό κινηματογράφο και μάλιστα μπροστά στα μάτια αρκετού κόσμου. 
Ο τράπερ είχε πάει στον κινηματογράφο με την σύντροφό του για να δουν μια ταινία. Όταν τελείωσε η ταινία βγήκαν έξω από το σινεμά. Τότε ο καλλιτέχνης δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα οκτώ ατόμων. Στην εκπομπή τονίστηκε ότι τα εν λόγω άτομα είναι υποστηρικτές άλλου τράπερ, για τον οποίιο δεν έγινε γνωστό αν ήταν στο περιστατικό.

Η επίθεση ήταν σκληρή και τράπερ χτυπήθηκε με βαναυσότητα από τα οκτώ άτομα, οι οποίοι τον έβριζαν και χυδαία όπως φαίνεται στο βίντεο.

Η φίλη του τράπερ υπέστη σοκ και ακούγεται να ουρλιάζει τρομοκρατημένη. Μετά το άγριο ξύλο η ομάδα των αγνώστων διαπόμπευσε τον τράπερ, καθώς του έβγαλε τα ρούχα για να τον εξευτελίσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα