Παπαρίζου: Ο όρος "άφυλα" που είπα ήταν λάθος - Αν έχω στεναχωρήσει κάποιον, ζητώ συγγνώμη

Παπαρίζου: Ο όρος "άφυλα" που είπα ήταν λάθος - Αν έχω στεναχωρήσει κάποιον, ζητώ συγγνώμη

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τη δήλωσή της που προκάλεσε "χαμό".

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών», η Έλενα Παπαρίζου διευκρίνισε τι εννοούσε.

 Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται», η δημοφιλής τραγουδίστρια και ξεκαθάρισε ότι έκανε λάθος στη μετάφραση.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνέντευξη, μέσα στην οποία ρωτήθηκα πολλά πράγματα. Μιλούσα πολύ γρήγορα. Σκέφτομαι σουηδικά και τα μεταφράζω στα ελληνικά και πολλές φορές κάνω λάθος μετάφραση», εξήγησε.

 »Δεν έχω δεχτεί και τα καλύτερα σχόλια και επίσης δεν έχω ασχοληθεί εγώ η ίδια να απαντήσω μέσα από τα social media, δεν θεωρούσα ότι ήταν σωστό. Πήγα σε μια συνέντευξη και ρωτήθηκα πράγματα. Σκέφτηκα πάρα πολύ γρήγορα και έκανα λάθος μετάφραση», συνέχισε.

«Αν έχω στεναχωρήσει κάποιον, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη»
«Αν έχω στεναχωρήσει κάποιον, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη. Μπορώ να το κάνω αυτό γιατί είμαι άνθρωπος. Τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα αλλά γεννιούνται και δεν ξέρουν την προτίμησή τους και τι φυλετική συνείδηση έχουν. Όλα τα πράγματα έχουν να κάνουν με το DNA, με το περιβάλλον, τις προτιμήσεις. Οφείλω να πω, επίσης, επειδή είμαι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef, ασχολούμαι μόνο με τα παιδιά, τα αγαπάω πολύ και δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Να μη δώσουμε συνέχεια σε αυτή τη κουβέντα. Η ουσία είναι ότι αγαπάμε αλλήλους. Δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανένα παιδί. Με κάνετε και νιώθω λιγότερο άσχημα, έχω στεναχωρηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες. Δεν κοιτάω ποτέ πίσω, κοιτάω τι μου συμβαίνει σήμερα. Στέκομαι στο σήμερα για αυτό και αγωνίζομαι να γίνω καλύτερος άνθρωπος και καλλιτέχνης», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα