Ηλίας Ψινάκης: Να ακούσεις την ιστορία ήμουν κι εγώ στο κότερο, θα γελάς ένα μήνα

Ηλίας Ψινάκης: Να ακούσεις την ιστορία ήμουν κι εγώ στο κότερο, θα γελάς ένα μήνα

Ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε στις ερωτήσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε σήμερα στο «Happy Day» και θα προκαλέσει πολλά χαμόγελα.

 Ο γνωστός πρώην manager του Σάκη Ρουβά, ο οποίος επανήλθε στο μιντιακό σκηνικό μετά το πέρας της θητείας του στην τοπική αυτοδιοίκηση με το «Γηροκομείο», μίλησε για το «Έλεος» που παρουσιάζει εδώ και μερικές εβδομάδες στο Mega την Αννίτα Πάνια και το μέλλον του «Γηροκομείου».

«Έρχομαι εδώ στην εκπομπή και με αναστηλώνουν. Έχω την ταριχεύτρια – τη μακιγιέζ τη λέω ταριχεύτρια. Την έχω πάρει από τον Ραμσή II» είπε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε αν συνεχίζει να υφίσταται το «Γηροκομείο» παράλληλα προς το «Έλεος».

«Το “Γηροκομείο” υφίσταται κανονικότατα. Θα τελειώσει στην κηδεία μου. Live και μη σου πω και μετά τη κηδεία θα έχω γυρίσει 2-3» ήταν η απάντηση του παρουσιαστή, που σε άλλο σημείο της συνέντευξης εξήγησε ότι δεν θα άλλαζε το youtube με την τηλεόραση διότι το διαδίκτυο του διασφαλίζει την ελευθερία να λέει και να κάνει ό,τι θέλει. «Εσείς αν είχατε να διαλέξετε μεταξύ Μεγάρου και Κορυδαλλού, τι θα διαλέγατε;» ρώτησε την Τίνα Μεσσαροπούλου, για να υποστηρίξει την άποψή του.

Για το αν τον έχουν κόψει ποτέ από κανάλι, η απάντηση του Ηλία Ψινάκη ήταν αρνητική. «Δεν με έχουν κόψει από κανάλια, μια χαρά πούλαγα τότε. Στο live τρέμουν» είπε. Και απάντησε για τους καλεσμένους που θα ήθελε να δει στην εκπομπή που παρουσιάζει με την Αννίτα Πάνια. «Άμα θέλει ο Σάκης Ρουβάς να έρθει, ας έρθει. Τον Τσίπρα θέλω και θα έρθει. Φαντάζομαι ότι θα έρθει και ο Λάκης Λαζόπουλος», είπε και απάντησε για τη σχέση του με τον δημοφιλή κωμικό μετά από το γνωστό περιστατικό με το κότερο στη Μυκονο.

«Βεβαίως μιλάμε. Να ακούσεις τον Λαζόπουλο να σου πει την ιστορία “ήμουν κι εγώ στο κότερο”, θα γελάς ένα μήνα. Τη λέει συνέχεια, παντού. Είχε πλάκα αυτό που περάσαμε από την οπτική τη δική μας. Ειδικά από το διηγείται ο Λάκης. Είχε ό,τι μπορούσες σαν σενάριο να παίζεις σε σκάνδαλο. Υπήρχε κότερο, υπήρχε ο Ρουβάς, βεβαίως και ο Λαζόπουλος, υπήρχε η Μύκονος και ναρκωτικά. Όλα υπήρχαν. Αλλά τα ναρκωτικά δεν τα είχαμε φέρει εμείς, ούτε τα είχαμε εμείς».

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία, όπως είπε, δεν τον απασχολούν πια. «Τα νούμερα τηλεθέασης ενδιαφέρουν τους διαφημιστές» εξήγησε και διευκρίνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η αναπαραγωγή αποσπασμάτων της εκπομπής στα σάιτ και στα social media και η αντίδραση που προκαλείται.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα