Μαρία Εκμεκτσίογλου: Φορούσα περούκες και παρακολουθούσα τους γιους μου στα ραντεβού τους

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Φορούσα περούκες και παρακολουθούσα τους γιους μου στα ραντεβού τους

Έβγαιναν στα ραντεβού τους κι εγώ νοίκιαζα αυτοκίνητα σε άλλο χρώμα από το δικό μου, έβαζα περούκες, ξανθιές, κόκκινες και τους παρακολουθούσα.... Τους πίεσα, ναι....

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον τρόπο που επέλεξε να μεγαλώσει τους τρεις της γιους και στα ακραία «μέτρα», στα οποία κατέφευγε κατά καιρούς για να τους ελέγχει.

Όπως ανέφερε η μαγείρισσα: «Τους πίεσα, ναι. Τους κοίμιζα νωρίς. Μέχρι και τώρα μου το παραπονιούνται, μου λένε: εμείς βράδυ δεν παίξαμε μπάλα με τους φίλους μας. Ίσως ο τρόπος που μεγάλωσα εγώ έπαιξε ρόλο. Ήθελα να είναι κύριοι, να μην αλητεύουν» δήλωσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου, ενώ συνέχισε:

«Έβγαιναν στα ραντεβού τους κι εγώ νοίκιαζα αυτοκίνητα σε άλλο χρώμα από το δικό μου, έβαζα περούκες, ξανθιές, κόκκινες και τους παρακολουθούσα. Αυτοί έμπαιναν στο λεωφορείο να πάνε στο ραντεβού κι εγώ από πίσω με άλλο αυτοκίνητο και περούκες σγουρομάλλικες, ξανθιές ακολουθούσα να δω πού θα πάνε» εξομολογήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO