Μαρίνα Σάττι: Δεν είναι τυχαίο που επέλεξα να πάω στο Παρίσι - Τι είπε για τη Eurovision

Μαρίνα Σάττι: Δεν είναι τυχαίο που επέλεξα να πάω στο Παρίσι - Τι είπε για τη Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι ήταν καλεσμένη στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης το μεσημέρι της Δευτέρας (23/01) για την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ.

Η νεαρή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός η οποία τους τελευταίους μήνες κατοικεί και εργάζεται στο Παρίσι, εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον διαγωνισμό της Eurovision, αφού το όνομά της «παίζει» κάθε χρόνο στις συζητήσεις για την εκπροσώπηση της χώρας μας.

«Πάντως στο Παρίσι που ζεις έχει πολύ έθνικ στοιχείο, τους αρέσει. Εδώ βλέπουμε ότι και στη Eurovision τα περισσότερα κομμάτια που βγάζει η Γαλλία και τα δίνει προς τα έξω είναι λίγο έθνικ» ξεκίνησε να λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ε δεν είναι τυχαίο που επέλεξα να πάω εκεί για να δουλέψω, γιατί και με τους Άραβες και με τους Αφρικανούς υπάρχει αυτό το έδαφος» απάντησε η Μαρίνα Σάττι.

Η νεαρή ερμηνεύτρια απάντησε στον παρουσιαστή για το εάν έχει καταθέσει ποτέ η ίδια κομμάτι για τον διαγωνισμό της Eurovision. «Όχι. Αν έχω κάτι καλό, θα δούμε. Το ‘χω σκεφτεί κάποιες φορές αλλά δεν το τόλμησα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Θα δούμε» αποκρίθηκε η Μαρίνα Σάττι.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα