Σμαράγδα Καρύδη: Στο Παρά Πέντε πληρώθηκα λιγότερα λεφτά από τη δουλειά που ακύρωσα

Στην εκπομπή Studio 4 ήταν φιλοξενούμενη το απόγευμα της Παρασκευής η Σμαράγδα Καρύδη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή του «Παρά Πέντε».

«Όταν έπαιξα στο Παρά Πέντε, ήμουν έτοιμη να παίξω σε μία κωμωδία και αν αφήσω τον εαυτό μου να χαρεί με αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι πρέπει να χαλαρώσω και το δούλεψα. Πήγαινα σε εκπομπές και έλεγα: εγώ θέλω να κάνω κωμωδία» δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη, αποκαλύπτοντας ότι οι πρώτοι άνθρωποι που της εμπιστεύτηκαν κωμικούς ρόλους ήταν ο Χρήστος Ευθυμίου και ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Το Παρά Πέντε είχε τρομερή εμβέλεια. Ήταν επιτυχία. Όλοι οι ρόλοι ήταν αβανταδόρικοι, γιατί ήταν πολύ καλογραμμένοι. Αυτό είναι που μετράει στην κωμωδία, να έχεις ένα καλό σενάριο. Το παίρναμε στα χέρια μας, το διαβάζαμε, γελούσαμε και λέγαμε: τι ωραία που θα κάνουμε αυτές τις σκηνές!» εξομολογείται η ηθοποιός.

Μάλιστα, η Σμαράγδα Καρύδη δε διστάζει να παραδεχτεί ότι ακύρωσε άλλη πρόταση που είχε για κωμική σειρά, προκειμένου να είναι στην ομάδα του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Ξέκλεισα άλλη δουλειά για το Παρά Πέντε. Είπα: δεν γίνεται να μην το κάνω αυτό. Δεν είχα υπογράψει, είχα συμφωνήσει στα λόγια. Και μάλιστα στο Παρά Πέντε πληρώθηκα λιγότερα λεφτά από τη δουλειά που ακύρωσα. Και είπα στον άνθρωπο που μου έκλεινε τότε τις συμφωνίες για τα λεφτά: θα μου το κλείσεις αυτό και με λιγότερα χρήματα, δεν με πειράζει» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω παράπονο. Καλά ήταν. Χάρηκα τρομερά, είχαμε επιτυχία, κάναμε και διαφημιστικά αλλά δεν το μεγαλοποίησα στο μυαλό μου ότι: τώρα κάτι πρέπει να γίνει» εξομολογείται στη συνέχεια.

Περίμενε τη σαρωτική επιτυχία που θα είχε η συγκεκριμένη σειρά; Η ίδια απαντά: «Ήξερα ότι θα αρέσει αλλά δεν ήξερα ότι θα κάνει τόση επιτυχία στα νούμερα. Τα νούμερα κάπου δεν εξαρτώνται από σένα. Εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, έχεις το καλό σενάριο, τους ωραίους ηθοποιούς, τη σκηνοθεσία και μετά τα νούμερα είναι… Ήξερα ότι αυτό θα βρει ένα κοινό που θα του αρέσει πολύ».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα