Φάνης Μουρατίδης: Αρνήθηκε να απαντήσει στo τι θα έλεγε στον Φιλιππίδη αν τον συναντούσε

Φάνης Μουρατίδης: Αρνήθηκε να απαντήσει στo τι θα έλεγε στον Φιλιππίδη αν τον συναντούσε

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι», για την συμμετοχή του στην πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, «Maestro», αλλά και για το κίνημα metoo.

 O ηθοποιός δήλωσε συγκινημένος που θα έχει τη Χαρούλα Αλεξίου «πεθερά» στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. «Είναι πολύ ωραίο να συναντιέσαι με ανθρώπους που καθόρισαν με κάποιο τρόπο την εφηβεία σου», είπε.

Σχετικά με το κίνημα #MeToo στο θέατρο, στο οποίο πρωτοστάτησε η σύζυγός του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, καταγγέλλοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη για παρενόχληση, ο Φάνης Μουρατίδης είπε: «Οι κοινωνίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, αυτό δεν μπορεί να μην συμπαρασύρει κάποια πράγματα. Άρα σε όλους τους χώρους κάποιοι παίρνουν μία πρωτοβουλία. Νιώθω περήφανος για αυτούς που έχουν το θάρρος και την αντοχή ψυχής να βγουν μπροστά και να πάρουν στους ώμους τους αυτή την ευθύνη».

»Το μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους είναι ότι η εποχή του φόβου έχει τελειώσει και μπορούμε να μιλάμε πια για αυτά τα πράγματα. Όσο δεν μιλάμε η σιωπή μας γίνεται συνενοχή», συνέχισε ο Φάνης Μουρατίδης.

Αρνήθηκε ωστόσο να απαντήσει τι θα έλεγε στον Πέτρο Φιλιππίδη αν τον συναντούσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα