Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μας εκμεταλλεύτηκαν και μας έκαναν να φαινόμαστε νούμερα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μας εκμεταλλεύτηκαν και μας έκαναν να φαινόμαστε νούμερα

Δηλώσεις παραχώρησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και αναφέρθηκαν στους ανθρώπους που τους εκμεταλλεύτηκαν για τα νούμερα και την τηλεθέαση.

Ο γνωστός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη σύζυγό του.

«Πέρυσι τέτοιο καιρό, σε αυτή την αίθουσα εδώ γνωριστήκαμε με την Ιλάειρα. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι μέσα σε ένα χρόνο θα γινόντουσαν τόσα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

 
Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, δήλωσε: «Έχουν πέσει πολλές εγκυμοσύνες στον χώρο κι είπα να το καθυστερήσουμε λίγο».

Τέλος, μίλησε για τους ανθρώπους που θεωρεί ότι τους εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν νούμερα. «Το να ξεφεύγεις από τη σκληρή πραγματικότητα είναι σημαντικό. Καλώς ή κακώς, κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται μόνα τους. Αυτή η ιστορία έγινε viral και εγώ φταίω», τόνισε.

«Η Ιλάειρα έκανε την προσπάθειά της να μη με στεναχωρήσει, όμως κάπου η κατάσταση ξέφυγε. Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα. Αν το ξαναέκανα τώρα, θα το έκανα αλλιώς. Υπήρχαν πολλοί που μας εκμεταλλεύτηκαν και προσπάθησαν να κάνουν νούμερα και να μας κάνουν κι εμάς να φαινόμαστε νούμερα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO