Αρης Σοϊλέδης: Το σχόλιο του για το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά και η απάντηση στην Παναγιώταρου

Αρης Σοϊλέδης: Το σχόλιο του για το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά και η απάντηση στην Παναγιώταρου

Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα; Είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία – όσο κανένας άλλος – καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός... είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης, στην εκπομπή Love It όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Ο δεύτερος φιναλίστ του Survivor, ρωτήθηκε για το πλάνο της αγαπημένης του, Μαρίας Αντωνά στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, που έγινε viral, ενώ απάντησε και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που δεν τους ακολούθησαν μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ο άνθρωπός σου, ο οποίος σου λείπει έξι μήνες έχει φτάσει στον τελικό σε ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο έχει περάσει όσα έχει περάσει, έχει δεχθεί όλα αυτά που έχει δεχθεί και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις;».

«Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα; Είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία – όσο κανένας άλλος – καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός. Έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Ως ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου».

 Για τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ότι κάλεσε το ζευγάρι να βγουν μετά τον τελικό και εκείνοι δεν τους ακολούθησαν, είπε ότι λόγω της κούρασης του ήθελε να ξεκουραστεί να περάσει χρόνο με την Μαρία Αντωνά, και έτσι μετά τον τελικό γύρισαν στο σπίτι τους!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα