Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Χωρίς την παρουσία του η σημερινή δίκη

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Χωρίς την παρουσία του η σημερινή δίκη

Ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης και νοσηλεύεται σε θάλαμο κρατουμένων της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Ο ηθοποιός που δικάζεται για βιασμό κι απόπειρες βιασμού συναδέλφων του, αισθάνθηκε πόνους στην καρδιά και μούδιασμα στη δεξιά του πλευρά και διακομίσθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Κρατικό Νοσοκομείο από τη φυλακή του Κορυδαλλού όπου κρατείται για να μετάγεται στο δικαστήριο. Υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες του Reader έδειξαν ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Η δίκη συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή, χωρίς την παρουσία του ηθοποιού, ο οποίος θα παραμείνει κλινήρης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχει παραπονεθεί αρκετές φορές μέσω των δικηγόρων του για την επιδείνωση της υγείας του και μάλιστα, οι νομικοί του εκπρόσωποι υποστηρίζουν ότι η κατάστασή του μπορεί να καταστεί ακόμη και μη αναστρέψιμη. Μιλώντας σχετικά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του ηθοποιού είπε χαρακτηριστικά πως η κατάσταση της υγείας του είναι εύθραυστη κι ότι το μόνο του μέλημα είναι να καταφέρει να καταθέσει και μετά... ας πεθάνει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Το νέο είναι ότι η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς. Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει, να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει. Αυτό μου λέει» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Χωρίς την παρουσία του η σημερινή δίκη