Ελένη Κοκκίδου: Ήταν ψυχική ανάγκη να πετάξω το ψυχοσωματικό βάρος

Η Ελένη Κοκκίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον” και μεταξύ άλλων, μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Η ζωή κάνει κύκλους. Πέρασα ένα κύκλο δυσκολιών κι απώλειες ανθρώπων της οικογένειάς μου κι όλο αυτό με έκλεισε και με έκανε να καταφεύγω συναισθηματικά στους υδατάνθρακες. Κάποια στιγμή τελείωσε αυτός ο κύκλος κι ήθελα να επανέλθω στην παλιά Ελένη. Δεν το έχω καταφέρει ακόμα γιατί δυστυχώς η συνήθεια αλλάζει δύσκολα» ανέφερε η Ελένη Κοκκίδου.

«Επειδή η ζωή μου είναι πολύ άναρχη χωρίς ωράρια, όπως όλων των ηθοποιών, είναι δύσκολο να κρατάς μια σειρά. Ήταν ψυχική ανάγκη να πετάξω το ψυχοσωματικό βάρος. Εμένα με βοήθησε η καραντίνα, που δεν είχα όλα αυτά τα τρεξίματα. Ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα και σε αυτό τον οδηγεί η ανάγκη του. Υπάρχουν στερεότυπα. Εν τω μεταξύ εγώ δεν είμαι συγκεκριμένη ηθοποιός, έχω μεγάλη γκάμα… Είναι δύσκολο να με κατατάξουν αλλά επειδή υπάρχουν τα στερεότυπα σίγουρα επηρεάζει η εικόνα σου » συνέχισε η Ελένη Κοκκίδου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα