Η Δανάη Μπάρκα απαντά στη Λατινοπούλου: Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί και με έχουν ερωτευθεί

Η  Δανάη Μπάρκα απαντά στη Λατινοπούλου: Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί και με έχουν ερωτευθεί

Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου...

Η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την εκπομπή της, έδωσε τη δική της απάντηση στην ανάρτηση και τα σχόλια που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

 Αρχικά η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον ενδοιασμό της, για το εάν θα έπρεπε να απαντήσει δημοσίως ή όχι, ωστόσο λόγω της θέσης της Αφροδίτης Λατινοπούλου και της ενασχόλησής της με τα κοινά, θεώρησε η ίδια πως θα ήταν περίεργο να μην ειπωθεί τίποτα.

«Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσε να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο, το να σχολιάζει τρίτους, σε πιάνει μία λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή όμως πήρα πολλά μηνύματα και εκεί έξω μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να μην έχουν τη δύναμη τη δική μου συναισθηματικά και επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω το αυτό που συμβαίνει να φτάσει στο πολιτικό κόμμα στο οποίο ανήκει και να γίνει κάτι άμεσα», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Και συνέχισε: «Σε μια εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχολογικά προβλήματα και επειδή σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε και εμείς στον κόσμο παιδιά, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδάκια αν εμείς τροφοδοτούμε το συναίσθημα και το αίσθημα του ρατσισμού».

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Σημείωσε πως η ίδια ως άνθρωπος λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα την αλήθεια και το μυαλό της και «όχι χλευάζοντας ανθρώπους».

«Ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς, να μάθουμε να αγαπάμε το μέσα μας και το μυαλό μας, γιατί ζούμε σε μια κοινωνία τόσο άσχημη και βίαιη, που είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες απόψεις εκεί έξω και να ακολουθούνται από κόσμο πολύ» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα