Νίκος Σεργιανόπουλος: Η άγρια δολοφονία του στοιχειώνει ακόμα. Σαν σήμερα, 4 Ιουνίου του 2008

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η άγρια δολοφονία του στοιχειώνει ακόμα. Σαν σήμερα, 4 Ιουνίου του 2008

Μια μέρα σαν σήμερα, 4 Ιουνίου του 2008 ανακαλύπτεται ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος, άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του. Η οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού αποδεκατίστηκε μέσα σε πέντε χρόνια! 14 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του, οι περισσότεροι ακόμα θυμούνται και ανατριχιάζουν από το μένος του δράστη.

Έπειτα από 51 ημέρες από τη στυγερή δολοφονία, η Ασφάλεια εξιχνίασε το έγκλημα και συνέλαβε τον δράστη. Το ειδεχθές και απίστευτης βιαιότητας έγκλημα είχε διαπράξει ο 30χρονος Γεωργιανός, Ντέιβιντ Μουρτικνέλι. Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε βρεθεί κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές στην καρδιά, στον λαιμό και στους πνεύμονες. 

Πρωταθλητής του τζούντο ο δολοφόνο

Χρόνια μετά το έγκλημα, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ο δικηγόρος και συνήγορος της οικογένειας του ηθοποιού, Αλέξης Στεφανάκης, είχε ξεδιπλώσει άγνωστες πτυχές της δολοφονίας και του χαρακτήρα του ηθοποιού. Ο δικηγόρος μίλησε τότε και για τη σκοτεινή πλευρά του Νίκου Σεργιανόπουλου, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από την επιτυχημένη κωμική σειρά «Δυο Ξένοι».

«Σκοτώθηκε από έναν άνθρωπο που γνώριζε πολεμικές τέχνες,...

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα