Δίκη Φιλιππίδη: Τι είπε η δεύτερη μάρτυρας κατηγορίας. Τι απαντά η Δροσάκη για την ένταση με τη σύζυγο

Δίκη Φιλιππίδη: Τι είπε η δεύτερη μάρτυρας κατηγορίας. Τι απαντά η Δροσάκη για την ένταση με τη σύζυγο

Με την εξέταση της δεύτερης μάρτυρος κατηγορίας, η οποία έχει καταγγείλει τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για την απόπειρα βιασμού της το έτος 2010 στο θέατρο Μουσούρη, συνεχίστηκε την Παρασκευή η διαδικασία.
Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και σήμερα ηθοποιοί, οι οποίες από την πρώτη μέρα της δίκης βρίσκονται στο πλευρό των γυναικών που έχουν βρει τη δύναμη να καταγγείλουν τις αξιόποινες πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν σε βάρος τους από τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο.

Το παράδοξο
Η υπεράσπιση ζήτησε από τη δεύτερη ηθοποιό να εξηγήσει πως η φίλη της, επίσης ηθοποιός, με την οποία είχε συναντηθεί αμέσως μετά την καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού της, το 2018 στέλνει θερμά μηνύματα στον Φιλιππίδη.

«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γι’ αυτά που μαρτυρώ. Είναι όλα αληθινά» επέμεινε η μάρτυρας αρνούμενη να καταθέσει για λογαριασμό της φίλης της η οποία είναι στον κατάλογο των μαρτύρων.

Από την πλευρά της η καταγγέλλουσα εισέφερε στο δικαστήριο άλλα μεταγενέστερα μηνύματα της φίλης της, πριν ακόμα η ίδια φτάσει στη δικαιοσύνη, που δείχνουν την γνώση της για όσα είχαν συμβεί σε βάρος της κοπέλας.

Τα μηνύματα

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα