Μαρία Κορινθίου: Συγκλονίστηκα, όταν ανέβηκα στη ζυγαριά – Η μεγάλη αλλαγή και η απώλεια κιλών

Μαρία Κορινθίου: Συγκλονίστηκα, όταν ανέβηκα στη ζυγαριά – Η μεγάλη αλλαγή και η απώλεια κιλών

Για τη διατροφή που ακολούθησε και τα συναισθήματα που της προκάλεσε ο αριθμός στη ζυγαριά μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπως αναφέρει άρθρο στο topontiki.gr .

Η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχτηκε την ηθοποιό αναφέροντας πως έχει μείνει «μισή» με τη Μαρία Κορινθίου να λέει: «Η άλλη μισή εκνευρίστηκε, όταν ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά».

«Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος», αποκρίθηκε η Μαρία Κορινθίου.

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορωνοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά», εξήγησε.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν είχε σχολιάσει κάτι για τα κιλά ο Γιάννης ΑΪβάζης, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Ο Γιάννης μου το είχε πει: “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης».