Κοραλία Καράντη: Υπάρχει και ένας τρίτος γάμος στη ζωή μου, τον οποίο δεν γνωρίζει κάνεις

Κοραλία Καράντη: Υπάρχει και ένας τρίτος γάμος στη ζωή μου, τον οποίο δεν γνωρίζει κάνεις

Υπάρχει και ένας τρίτος γάμος στη ζωή μου, πολύ νεανικός πολιτικός γάμος, που έγινε από έρωτα, τον οποίο δεν γνωρίζει κάνεις και φυσικά δεν τον κρύβω.

Η Κοραλία Καράντη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στον κρυφό της γάμο, στον γιο της και στο metoo.

«Το ότι κατά σύμπτωση εγώ χώρισα όταν ο γιος μου ήταν δυο ετών, ήταν κάτι που είχε συγκλονίσει, συνειδητοποίησα ότι είχε ανακινηθεί μέσα μου η επανάληψη. Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μονίμως συντροφευμένη, άλλα αποφάσισα να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη προκείμενου να μην είμαι μόνη μου. Ήμουν κανονική σύζυγος και όχι επαναστάτρια, αλλά δεν έκανα ποτέ υποχωρήσεις του τύπου “δεν πειράζει βρε παιδί μου, φτάνει να είμαστε μαζί”».

 Και πρόσθεσε: «Οι άντρες στη ζωή μου μάλλον με κυνήγησαν, το “ναι”. δεν το έλεγα εύκολα, έπρεπε να τρέξουν πολύ, υπέκυπτα στον πιο ανθεκτικό στο τρέξιμο. Ήμουν ένα ζαρκάδι που έτρεχε και όποιος επέμενε με τσάκωνε και αυτό ήταν μάλλον και το λάθος μου. Δεν ήθελα να είμαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, στο “κέντρο Ελενίτσα”, χρειάστηκε μάλιστα να κρύψω την ώρα του γάμου μου κάποια στιγμή».

Ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για τον κρυφό της γάμο. «Υπάρχει και ένας τρίτος γάμος στη ζωή μου, πολύ νεανικός πολιτικός γάμος, που έγινε από έρωτα, τον οποίο δεν γνωρίζει κάνεις και φυσικά δεν τον κρύβω. Όλοι οι γάμοι μου έγιναν με κίνητρο καρδιάς, ποτέ δεν έκανα ένα γάμο από συμφέρον. Παντρεύτηκα στις 11 το βράδυ με τη σύμφωνη γνώμη του πάτερα της εκκλησίας που θα μας πάντρευε για να γλυτώσουμε τους παπαράτσι και τη δημοσιοποίηση».

 Όσο για το κίνημα metoo είπε: «Οι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ μίλησαν και μας έδωσαν το θάρρος να μιλήσουμε και εμείς, είναι πολύ σοβαρό το θέμα του #metoo και της σεξουαλικής κακοποίησης. Η σεξουαλική κακοποίηση έχει πολλά πρόσωπα, έχουν υποφέρει οι γυναίκες μέσα στα χρονιά, όπως έχουν υποφέρει και τα αγόρια δεν έχει νόημα να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία, είναι αυτονόητο ότι ήρθα αντιμέτωπη με τέτοια θέματα, πολλές φορές & με διαφορετικούς τρόπους. Στα δικά μου χρόνια, η κακοποίηση ήταν σε ημερήσια διάταξη, έδωσα τις μάχες μου, δεν έχει όμως νόημα να τους ξεσκεπάσω, κάποιοι από αυτούς έχουν πεθάνει». Στα δικά μου χρόνια, η κακοποίηση ήταν σε ημερήσια διάταξη, έδωσα τις μάχες μου, δεν έχει όμως νόημα να τους ξεσκεπάσω, κάποιοι από αυτούς έχουν πεθάνει». 

 Κλείνοντας αναφέρθηκε στο γιο της: «Όταν έχω κάποιο θέμα, προστρέχω στον γιο μου, ζητάω τη βοήθεια του, τη γνώμη του, Θέλω να με ακούσει, είναι πλέον η φτερούγα προστασίας μου, η αγκαλιά μου. Εάν η γυναίκα του γιου μου τον αγαπάει, θα γίνω καλή πεθερά, ήθελα πολύ να αποκτήσω και μία κόρη, άλλα δεν πρόλαβα. Θα ήθελα η γυναίκα του γιου μου να γίνει κάποια στιγμή η κόρη μου και αυτή είναι η ωραιότερη ευχή που μπορεί να μου δώσει κάνεις».