Φίλιππος Σοφιανός: Ο Κούγιας έχει ήδη ξεφτιλίσει τη δίκη

Φίλιππος Σοφιανός: Ο Κούγιας έχει ήδη ξεφτιλίσει τη δίκη

Καλεσμένος στο Πρωινό της Παρασκευής βρέθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις σημερινές δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Προφανώς η δράση του Πέτρου ήταν πλούσια. Δεν γίνεται ξαφνικά να εμφανίζονται άνθρωποι στο δικαστήριο ό,τι τους έρθει στο κεφάλι. Υπάρχει αποχρών λόγος να το κάνουν. Κατά συνέπεια αυτό δείχνει ένα στίγμα, ένα μήκος κύματος. Δεν στέκεται η αντιπαράθεση του Πέτρου ότι το έκαναν αυτό γιατί ήθελαν να συνάψουν ερωτική σχέση μαζί του και εκείνος δεν ήθελε. Να συμβεί σε μια περίπτωση, σε δύο... ανέφερε αρχικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο γνωστός πρωταγωνιστής και πρόσθεσε: Δεν ξέρω ανθρώπους να θέλεις να γκρεμίσεις και να εφεύρεις τέτοια πράγματα από το κεφάλι σου

Είχε ακούσει ποτέ ο ίδιος πράγματα; "Ειλικρινά όχι. Είναι πραγματικά αυτό που λες 'πέφτω από τα σύννεφα'. Όταν φτάνει ένας άνθρωπος να βγει δημόσια και να καταγγείλει κάτι, το πράγμα θέλει πολύ σεβασμό. Είναι ζόρικο πράγμα και ειδικά σε τέτοια πράγματα […] O κόσμος τα κακοβλέπει τα θύματα. Η περιρρέουσα αντίληψη του κόσμου είναι 'Τα 'θελε ο κ@λος σου”. Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Αυτή η νοσηρότητα που περιφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι θλιβερή” τόνισε.

 Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη σημείωσε: "Για αυτόν είχα ακούσει ότι έχει αδυναμία στα αγοράκια. Το ξέραμε αυτό ότι είχε αδυναμία στα αγοράκια. Ήταν απορίας άξιο πως ήταν διευθυντής στη σχολή του Εθνικού [...] Ο Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος του συστήματος [...] Σημασία έχει ότι ένας άνθρωπος που είναι συστημικός δικάζεται από το ίδιο το σύστημα. Ήδη ο Κούγιας την έχει ξεφτιλίσει τη δίκη”.

Πηγή: TVNEA.COM

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα