Βασίλης Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για την Δέσποινα Βανδή – Ήταν μεγάλη η αλλαγή

Βασίλης Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για την Δέσποινα Βανδή –  Ήταν μεγάλη η αλλαγή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί το Σάββατο και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια. 

 Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης απάντησε:

Πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη η αλλαγή γιατί η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο

Για το αν έχει καταφέρει να συμβιβαστεί με τη δημοσιότητα, ο ηθοποιός υποστήριξε:

” Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Με τους ανθρώπους κυρίως χαλαρώνω γιατί είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν”.

 Το ζευγάρι δεν κρύβεται και κάνει αρκετά συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αλλά κοινοποιούν και στα social media φωτογραφίες τους

Το  ζευγάρι βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για φαγητό στην Πειραϊκή μαζί με τον καλό του φίλο, Μανώλη Κονταρό και τον γιο του, Ιάκωβο. Η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

«Με καλή παρέα και καταπληκτικό φαγητό», έγραψε στην φωτογραφία που δημοσίευσε και στην οποία φαίνεται στην αγκαλιά του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα