Τζώρτζης Μονογυιός: Άπαντες γνωρίζουν. Η απάντηση του Stan

Τζώρτζης Μονογυιός: Άπαντες γνωρίζουν. Η απάντηση του Stan

Φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού διέψευσε χθες μέσα από την εκπομπή T-live ότι ο Stan ήταν στο φρικτό τροχαίο με τη Ferrari και ότι βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του επιχειρηματία.

 «Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν και δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος, ο οποίος έδειξε τα εγκαύματα στο σώμα του.
 
Η αδελφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού ευχαρίστησε επίσης δημόσια του δύο “ήρωες” Γιώργο και Ανέστη χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον τραγουδιστή, τονίζοντας ότι κανένας άλλος δεν βοήθησε στην διαδικασία απεγκλωβισμού. 
Ο Stan με νέα του ανάρτηση στα social media κάνει σαφές πως ήταν παρών στο δυστύχημα και για τον λόγο αυτό έχει ήδη υποβάλλει κατάθεση στις Αρχές.

Η ανάρτηση του Sta

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα Μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα – όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτο μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως, χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων» αναφέρει ο Stan.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα