Η ανανεωμένη Έλντα Πανοπούλου ποζάρει με το μαγιό της

Η ανανεωμένη Έλντα Πανοπούλου ποζάρει με το μαγιό της

Η Έλντα Πανοπούλου έχει μεταμορφωθεί σε έναν άλλο άνθρωπο τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς κατάφερε να χάσει περισσότερα από 30 κιλά.

 Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε ευρέως από το κοινό μέσα από το ρόλο της «Χαρούλας» στο «Ρετιρέ», ανέβασε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram φωτογραφία με το μαγιό της. «Γιατί αργεί το παγωτό μου;», γράφει στην ανάρτησή της.

 Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha, η ηθοποιός που απέχει συνειδητά από την τηλεόραση, είχε δηλώσει: «Είχα φτάσει 97 κιλά. Τα έχασα συμπωματικά. Δεν το επιδίωξα. Το έχω πει πολλές φορές. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, χειμώνα-καλοκαίρι, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα από τις διακοπές, έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω… Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα. Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα