Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Το τρυφερό μήνυμα στη Μαρία Σάκκαρη για τα γενέθλια της

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Το τρυφερό μήνυμα στη Μαρία Σάκκαρη για τα γενέθλια της

Το Σάββατο η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Κόνταβέϊκ με 2-0 σετ και να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Έτσι σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα τα γιορτάσει στο κορτ προετοιμαζόμενη για τον επόμενο αγώνα της κόντρα στη Νίνα Στογιάνοβιτς.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι συγγενείς και φίλοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να της ευχηθούν έστων και από απόσταση, εξαιτίας του αυστηρού ιατρικού πρωτοκόλλου που ισχύει στους Ολυμπαικούς Αγώνες του Τόκυο για την πρόληψη του κορωνοϊού.

Ένας από αυτούς – και πως θα μπορούσε να λείπει άλλωστε – είναι ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

 Ο γιος του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έσπευσε να ευχηθεί πρώτος από…χθες (λόγω της διαφοράς ώρας μεταξύ Ελλάδας -Ιαπωνίας) στην αγαπημένη του για τα γενέθλια της , στέλνοντας της ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

“Και επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25… Χρόνια πολλά λαβ”.

 Τα δύο νεαρά παιδιά είναι μαζί εδώ και μήνες και ενώ στην αρχή έκρυβαν τη σχέση τους, στον χρόνο που μεσολάβησε, αποφάσισαν να είναι πιο χαλαροί και να απολαύσουν αυτό που τους δένει χωρίς φοβίες και άγχη. Έτσι, η Μαρία Σάκκαρη σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε παραδεχτεί πως είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα