Μπαντέρας μετά το σάλο με SMS για casting: Καμία απάτη με τα στοιχεία – Αυτοπροσώπως πλέον η κατάθεση

Μπαντέρας μετά το σάλο με SMS για casting: Καμία απάτη με τα στοιχεία – Αυτοπροσώπως πλέον η κατάθεση

Σύγχυση επικρατεί την τελευταία ώρα σχετικά με την είδηση ότι επιτήδειοι υποκλέπτουν προσωπικά στοιχεία από βοηθητικούς ηθοποιούς στην ταινία The Enforcer με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η πραγματικότητα όμως απέχει από την είδηση με τους επίδοξους «χάκερς» που αναδημοσιεύθηκε σε τοπικές -και όχι μόνο- ιστοσελίδες και προκάλεσε αναστάτωση στους 900 βοηθητικούς ηθοποιούς της ταινίας. Η διαδικασία των casting κυλούσε ομαλά και τα στοιχεία των βοηθητικών ηθοποιών πράγματι ζητήθηκαν μέσω SMS, εξαιτίας των μέτρων covid.
Επειδή στο μήνυμα που συνοδευόταν με το επίσημο e-mail της casting director ζητήθηκε το IBAN, ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ και η φωτογραφία ταυτότητας, αρκετοί υποψήφιοι θορυβήθηκαν και προχώρησαν σε ερωτήσεις σχετικά με την εγκυρότητα της διαδικασίας. Μάλιστα, η casting director σε ανταλλαγή μηνυμάτων που εξασφάλισε το ThessToday.gr επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της διαδικασίας, ωστόσο για τους επιφυλακτικούς δινόταν και η δυνατότητα να δώσουν τα στοιχεία τους μέσω διαπροσωπικής συνάντησης με το συγκεκριμένο τμήμα της παραγωγής.

Αποκλειστικά αυτοπροσώπως η κατάθεση στοιχείων μετά τον σάλο 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr στο τμήμα casting ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή τους, όλο αυτό το διάστημα που εξελισσόταν η διαδικασία, κάποιο περιστατικό υποκλοπής στοιχείων ή απάτης ενώ μετά το σημερινό αλαλούμ σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr οι άνθρωποι του casting θα ζητήσουν αποκλειστικά και μόνο χειρόγραφα τα στοιχεία των υποψήφιων ηθοποιών, προκειμένου να διασφαλιστεί το αίσθημα ασφαλείας.

«Αναγκαζόμαστε για λόγους ασφαλείας να αλλάξουμε τη διαδικασία ανταλλαγής στοιχείων. Οι υποψήφιοι ηθοποιοί που έχουν επιλεγεί θα έρθουν τη Δευτέρα από το σημείο όπου θα γυριστεί η σκηνή και θα συμπληρώσουν σχετικό έγγραφο με τα στοιχεία που ζητήσαμε και στο SMS», δηλώνει στο ThessToday.gr έγκυρη πηγή από το τμήμα παραγωγής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ουδέποτε υπήρξε επίσημα καταγγελία για «δόλωμα» μέσω μηνυμάτων από το κινητό.

Πηγή: thesstoday.gr