Ποινική δίωξη για το γνωστό ηθοποιό για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Ποινική δίωξη σε βάρος του γνωστού ηθοποιού  για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών κατέληξε στην απαγγελία τριών κακουργηματικών πράξεων σε βάρος του γνωστού κωμικού ηθοποιού.

Οι τρεις συνάδελφοι του, ηθοποιοί, εξετάστηκαν στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας και επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες τους σε βάρος του ηθοποιού.

Σημαντικό ρόλο στην άσκηση της δίωξης έπαιξαν και οι μαρτυρίες προσώπων που πρότειναν.

Η πρώτη καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού έχει χρόνο τέλεσης το 2008.

«Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο, με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε» αναφέρει ένα από τα θύματα.

Οι δύο απόπειρες βιασμού έχουν χρόνο τέλεσης το 2010 και το 2014.

«Μου όρμησε, με φιλούσε στο λαιμό και ήθελε να φτάσει στα χείλη μου. Προσπαθώντας να ξεφύγω του έλεγα “σας παρακαλώ σταματήστε, δεν θέλω να το κάνουμε αυτό, δεν αισθάνομαι καλά, αφήστε με, με πονάτε”. Τότε εκείνος μου απάντησε «μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο» κατέθεσε κοπέλα μετά την επίθεση από τον ηθοποιό και συνεχίζει:

«Τον απειλούσα ότι θα τον καταγγείλω και εκείνος απαντούσε με βρισιές. Υποκρίθηκα ότι έπαθα κρίση. Εκείνος συνέχιζε τη σεξουαλική του επίθεση. Κι εγώ να αντιστέκομαι σθεναρά, φωνάζοντας και χτυπώντας χέρια και πόδια. Ξαφνικά άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και με πέταξε έξω, λέγοντας: «Άντε από δω που θες να σου δώσω και ρόλο».

Αρνείται τις καταγγελίες
Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στις εισαγγελικές αρχές αρνήθηκε τις καταγγελίες σε βάρος του υποστηρίζοντας ότι δεν έχει προβεί σε πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης (τρύπημα).

Η υπόθεση πλέον περνάει στα χέρια ανακριτή ο οποίος το προσεχές διάστημα αναμένεται να τον καλέσει σε απολογία. ))

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα