Η Δέσποινα Μοίρου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά των Κου Κου

Η Δέσποινα Μοίρου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά των Κου Κου

Σε δικαστικές περιπέτειες μπαίνουν οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Star Channel, στη «Φωλιά των Κου Κου» καθώς η Δέσποινα Μοίρου προσέφυγε εναντίον τους με ασφαλιστικά μέτρα, αγωγή και καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Χθες, Μεγάλη Τετάρτη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Ελληνίδας ηθοποιού, προκειμένου να εκδοθεί προσωρινή διαταγή που θα παύει οποιαδήποτε «παρενόχλησή» της από τους «Κου Κου», άμεσα και στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοίρου υποστηρίζει ότι σε τέσσερα επεισόδια της εκπομπής, τα οποία χρονικά είχαν μικρή απόσταση το ένα από το άλλο, οι παρουσιαστές και η ομάδα του πάνελ αναφέρθηκαν με δυσφημιστικά σχόλια στην καριέρα της.

Η Δέσποινα Μοίρου, παρέθεσε και συγκεκριμένες φράσεις ή απαξιωτικές ατάκες που ειπώθηκαν σε βάρος της προσωπικότητάς της από τους συντελεστές της εκπομπής.

Η ηθοποιός χει καταθέσει στο Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή, ενώ υπέβαλε και καταγγελία στο ΕΣΡ εναντίον των συντελεστών της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου».

Ηθική και επαγγελματική βλάβη
«Διαπιστώνοντας από τα πραγματικά περιστατικά των εκπομπών της “Φωλιάς των Κου Κου” (με ημερομηνίες 2/12/20, 18/2/2021, 23/3/2021 και 6/4/2021), η υπεράσπιση κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα εκδόσεως προσωρινής διαταγής και αγωγή για ηθική, υλική και επαγγελματική βλάβη. Παράλληλα, προσέφυγε στο ΕΣΡ, αξιώνοντας την παύση κάθε ενέργειας από τους εναγόμενους συντελεστές της εκπομπής που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητα, την τιμή και την επαγγελματική υπόληψη της εντολέως μου» δήλωσε ο συνήγορος της Δέσποινας Μοίρου, Σταμάτης Γεωργούλης.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα