Δύσκολες στιγμές πέρασε η Λένα Μαντά το 2020

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Λένα Μαντά το 2020

Στην κάμερα της εκπομπής «Ηappy Day» του Alpha παραχώρησε συνέντευξη η συγγραφέας Λένα Μαντά.

Η Λένα Μαντά αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το 2020 ενώ αναφέρθηκε και σε αυτούς που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

«Ήταν δύσκολα το 2020. Δεν θα κλείσω τα 57 φέτος, αλλά ξανά τα 56. Όλα μας έτυχαν το 2020, ο γιος μου χώρισε, κόρη μου τράκαρε. Μετακόμισα σε μικρότερο σπίτι γιατί δεν ήξερα τι να κάνω το “μεγαθήριο” και ξαφνικά άρχισαν να μαζεύονται τα παιδιά. Φοβάμαι πολύ τον κορονοϊό. Πέρασα δύσκολα λόγω του φόβου μου για τον Γιώργο που έχει ΧΑΠ. Ο ρυθμός της ζωής μου με τον κορονοϊό δεν ανατράπηκε ιδιαίτερα γιατί είμαι σπιτόγατα. Το σούπερ μάρκετ είναι η εβδομαδιαία μου έξοδος, φτιάχνω μαλλί και βάφομαι για να πάω», ανέφερε αρχικά η Λένα Μαντά.

Η συγγραφέας Λένα Μαντά πρόσθεσε επίσης: «Κάποια στιγμή έπεσε ένα “σεντόνι” και δεν μπορούσα να γράψω τίποτα. Τα “ημερολόγια της καραντίνας” βγήκαν αυθόρμητα. Μου έγραψαν “πήγαινε σε μια ογκολογική κλινική να δεις τι γίνεται” όταν γκρίνιαξα για κάτι. Εγώ όμως έχω κάνει τη θητεία μου στις χημειοθεραπείες. Κουράστηκα να ασχολούμαι με ανθρώπους που παίρνουν ένα πληκτρολόγιο, το κάνουν γιαταγάνι και όποιον πάρει ο χάρος. Πέρασα ένα διάστημα που ένιωθα άδεια. Χρωστάω στη μητέρα μου αυτό που έγινα».

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα